Skip to main content

Elektrické vyvíjače pary

PIROBLOC ATEX

Do portfólia elektrických vyvíjačov pary sme zaradili aj elektrické vyvíjače pary nadnárodnej spoločnosti PIROBLOC Španielsko, na predaj ktorých má spoločnosť TKONFEX výhradné zastúpenie pre slovenský a český trh.
Kvalitou poskytovaných služieb pred predajom, pri dodaní, ako aj starostlivosťou o zákazníka po dodávke sme presvedčili zahraničných obchodných partnerov o kvalite poskytovaných služieb, ktorí s nami veľmi radi nadväzujú dlhodobé korektné obchodné vzťahy.

Výrobky spoločnosti PIROBLOC sú dlhoročnými skúsenosťami preverené kvalitou, konštrukciou a jednoduchou obsluhou a údržbou. Hlavným dôvodom, prečo sme do portfólia ponúkaných elektrický vyvíjačov pary zaradili aj výrobky spoločnosť PIROBLOC, že ako jedny z mála na trhu poskytujú prevedenie elektrických vyvíjačov pary aj v prevedení ATEX zóna II – prevedenie do výbušného priestoru (ovládací elektrický rozvádzač musí byť umiestnený za stenou v bezpečnom priestore).

TECHNICKÉ PARAMETRE

Samozrejmosťou je kompaktné prevedenie vyvíjača pary so samostatnými blokmi – vyvíjač pary, zásobník na vodu a elektrickým ovládacím panelom. Na vyžiadanie je možné zabezpečiť aj kompaktné prevedenie na spoločnosť platforme.

Rozsah výkonov vyvíjačov pary spoločnosti PIROBLOC Španielsko v ATEX prevedení typovej rady CEV je:

  • elektrický výkon 25 – 4000 kW!
  • pracovný tlak do 40 bar
  • špeciálny projekt prehriata para do 40 bar a 400 ºC
  • certifikácia CE / ASME
Technické informácie (556 kB)

POPIS

1 – ovládací panel

2 – tlakové spínače a manometre

3 – snímač hladiny vody

4 – vodoznak

5 – čerpadlo

6 – vstup vody

7 – poistný ventil parný

8 – výstup parný ventil

9 – bezpečnostné sondy hladiny vody

10 – odsolenie

11 – odkalenie

Záber použitia vyvíjačov pary je široký a sme pripravení plniť Vaše požiadavky na technické parametre vyvíjača pary.